CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ederek seçim başarısından dolayı bir kez daha tebrik etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP Lideri Özgür Özel, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Genel Başkanımız bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ben de kendilerine yaptığımız bazı çalışmalar ve seçim öncesi hazırladığımız finansal çalışmalar için bilgi verdim. Ayrıca belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle toplantı yaptık. Sayın Genel Başkan'ımızın tavsiyelerini aldık." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinde Mansur Yavaş'ı ziyaret eden Özel, görüşmenin ardından yaptığı basın açıklamasında Mansur Yavaş'a övgü dolu sözler söyleyip, yerel seçimlerde önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

myavasss.jpg

"ABB, TASARRUFUN BAŞKENTİ"

Özel, açıklamasında, "Sayın Mansur Yavaş Başkanımızı tebrik etmeye ve hayırlı olsun dileğinde bulunmaya geldik. Tasarruf nedir diye bakacak olursalar, ABB'ye baksınlar çünkü burası tasarrufun başkenti, burası Ankara." dedi.

Mansur Yavaş'ın Ankara'da yüzde 60 oy aldığını hatırlatan Özel, "Onlarca konvoy aracı ile değil, bir minibüs ile sokakta, halkın yanında, halkın içinde bir belediye başkanının neler yapabileceğini gösterdi." diye konuştu.

Genel iktidarın anahtarının ABB Meclis Üyelerinin icraatlarıyla gerçekleşeceğine inandığını ifade eden Özgür Özel, "Başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Hazırladığımız Eşgüdüm Eğitim ve Denetim Komisyonu ile hizmetleri tek tipleştirmeye, onlara katkı sağlamaya çalışacağız. Hepsine çok güveniyoruz. Mansur Başkanımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ozel-ve-yavas.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmenin de sorulması üzerine, görüşmenin içeriğinden bahsetmenin doğru olmadığını belirterek, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan görüşmesine ilişkin soruyu da cevaplayan Özgür Özel, "Bugüne kadar ki en keyifli görüşmemiz oldu." dedi.

hediye.jpg

HEDİYELEŞTİLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyarette Başkan Yavaş'ın kendisine "Ankara'nın 5 Beyazı"nı temsil eden Ankara tavşanı, Ankara balı, Ankara keçisi, Ankara kedisi ve Ankara güvercinini simgeleyen bir plaket takdim ettiğini; kendisinin ise Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne yaptığı bağışın sertifikasını hediye ettiğini bildirdi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.